Co mi pomáhá – přehled

Pravidelně se mě někteří ptají, jak zvládám tolik závodů a takové zatížení. Když se podívám na poslední program – na konci června Dragon’s Back Race, pak soustředění v Livignu, ITT (ME ve Skyrunningu), výlet na Matterhorn a teď ME v AR v Irsku (a to jsme ještě měli jet na začátku července do Španělska na AR), musím uznat, že je toho dost. Tak jsem se rozhodl vyjít vstříc a poodhalit něco z toho co mi pomáhá. Dnes to bude takový přehled a rozdělení do skupin, později se budu každé z nich věnovat samostatně a podrobněji. V principu jsou to tedy tyto čtyři skupiny: Trénink, regenerace, výživa a materiál.

Trénink: Od podzimu spolupracuji s Pepou Andrlem (www.andrlesport.cz). Moje příprava pod jeho vedením dostala konečně řád, znamenalo to značnou změnu v typech tréninků, mnoho nových prvků a nových metod.

Regenerace: Výklusy, vyplavání, komprese, fyzio, správná strava, je toho spousta, přitom to ale není žádná raketová věda.

Výživa: Potravinových doplňků je na trhu nepočítaně – klasické ionťáky, gely, tyčky – tím se nemá cenu zabývat, to všichni známe. Z řady vystupuje sacharidová směs UFOOD a o tom se zmíním poměrně obsáhle.

Materiál: Běžecké boty, oblečení, batohy, kola.. materiálu k dispozici je spousta. Mohl bych dál jmenovat jak Na samotě u lesa, ale toho skutečně nutného materiálu je jen pár kousků, na ty ale musí být naprosté spolehnutí. Tak se podělím o těch pár kousků, na které spoléhám já.

Budou to produkty od partnerů, kteří mě podporují, ale hehodlám tady z toho dělat Teleshopping. S produkty od partnerů závodím a trénuji nejvíce, proto s nimi mám nejvíce zkušeností a vím, že fungují.

Leave a Reply

Captcha *