Spine Race 2015 – znovu a lépe

“Hi Pavel, are you going win again? What are you going to have this time.” Tak tyhle otázky teď slýchám pořád. Je to příjemné, ale těžko se na to odpovídá. Jednak nikdo neví co se stane a taky jsem si chtěl některé věci nechat pro sebe, zatím. Teď, když zbývá chvíle do startu, můžu se podělit o svůj plán.

Oproti loňsku toho nehodlám moc měnit, spíše lépe realizovat to, co mi loni povedlo vyhrát: Navigace, plynulost a disciplína ve smyslu zastávek. Také bych se rád vyhnul zánětu předních lýtkových svalů na posledních 80 km… Takže to je velmi jednoduché:
V první etapě nemá cenu nic moc vymýšlet, je to brzo a utéci někomu ve dne na planinách stoí příliš mnoho energie. První depo chci minimalizovat, pak totiž přijde noc a 100km etapa a to už bychom si mohli jít každý za svoje.
Jak tento plán vychází se pozná někdy během neděle.

Dál se uvidí, tam už se bude promítat tolik věcí, že těžko na to dělat plán. Je třeba být připraven na různé možnosti. Nemám s sebou nic speciálního, naopak s sebou nemám spoustu zbytečných věcí. Z vychytávek mám s sebou jen potraviny Ufood a Adventure Menu, tedy věci, které mi umožní se nezaseknout se v depu a plynule pokračovat.

Začínáme zítra v 10:30 (9:30 britského času), sledovat v reálném čase mě můžete zde (st.č.1), podpořit mě můžete na číclo +420 725 040 585.
Loni jsem na trase strávil přes 109 hodin

1 Response

  1. Helča

    Pavle, sleduji tvůj postup na The Spine Race. Nic napínavějšího, než postup “čísla 1” na mapě jsem snad ještě neviděla. Jedu domů z práce a jdu běhat, a tak na chvíli opustím sledování… ale i při běhu můžu držet palce! Opravdu ti fandím, aby to vyšlo i letos!

Leave a Reply

Captcha *